Schela de închiriat devine o opțiune profitabilă. Piața de construcții e din ce în ce mai dinamică pentru că sezonul construcțiilor a început Acest aspect provoacă antreprenorii din construcții să facă strategii eficiente economic.  Unul din elementele acestei strategii este tocmai apelarea la serviciile închiriere de scule, utilaje și accesorii. Schela metalică podinile, trapele, picioarele reglabile și alte accesorii pentru schele fac parte din categoria celor care pot fi închiriate.

Avantajele închirierii schelelor

  • Este eficientă din punct de vedere economic. Cei care apelează la schele de închiriat pot optimiza mai bine costurile, nefiind necesare cheltuieli mari pentru începerea lucrărilor.
  • Este eficientă logistic. În primul rând pentru că nu trebuie spații de depozitare pentru schele și mai apoi pentru că se crează o zonă de buffer în care eventualele necesități imediate pot fi suplinite de stocurile firmei care închSchele de inchiriatiriază.
  • Crează varietate. Stocurile furnizorului sunt la dispoziția antreprenorului din construcții. Astfel se poate reconfigura oricând în funcție de stadiul lucrărilor și de necesități. Astfel se mai pot închiria schele în cazul extinderii lucrării sau se poate renunța la ele în cazul restrângerii sau finalizării lucrării.

Fortza are în stoc în perma nență schele de închiriat la prețuri competitive. Schelele închiriate de Fortza sunt importate din Italia, sunt de cea mai bună calitate și sunt conforme cu toate standardele de rezistență și calitate.

Pentru schele de închiriat vă putem face ofertă dacă ne contactați la 0269 838 450 sau la email: office@fortza.ro. De asemeni vă punem la dispoziție Macarale de închiriat, popi metalici de închiriat și cofraje de închiriat.